LINN DÖSSING

Äntligen har jag besök

Glad fredag på er! Bästa dagen.

Imorse vid 5.30 vaknade jag för att åka in och överraska pappa & syster med att möta dom (skulle egentligen mött dom vid bussen men åkte in till stan och mötte dom istället). Dom hade också en överraskning till mig, att min systers sambo också följde med, så himla kul då jag saknat dom massor allihopa!!

Nu ska jag njuta av helgen med dom, hoppas ni får en lika underbar helg!

Gillar

Kommentarer

Torsdag

Godmorgon på er!

Idag är en fullspäckad dag! Jag gick upp vid 7.30 imorse för att åka på arbetsintervju som började klockan 9. Det var en gruppintervju så just nu sitter jag och väntar på att ha enskilt samtal innan vi är klara! När jag är klar här ska jag vidare på nästa intervju mellan 12-13 och efter det ska jag mot sista intervjun som är klockan 14 haha!

Ikväll ska jag städa och fixa lite för imorgonbitti kommer äntligen pappa och storasyster & hälsar på mig, längtar sååå mycket efter dom!

Hur ser er torsdag ut? Snart helg, håll ut!

Gillar

Kommentarer

CASEAPP

För ett tag sen vann jag en tävling på Malins blogg där hon hade ett samarbete med StickerApp. Jag beställde hem ett skin som tyvärr gick sönder när jag bara hade haft det någon dag!

Som tur är har dom så bra service på stickerapp/caseapp så jag fick göra samma design fast i ett skal istället! Fick hem det igår & är såå nöjd!!

Visst är det fint?

Gillar

Kommentarer