LINN DÖSSING

Jobba som vikarie

​Hej på er denna gråa torsdag.

Idag har jag varit och ätit lunch och åkte sedan hem för att byta batteri på min bil och äntligen fungerar den igen! Känner mig så fast när bilen står här hemma men jag får ta bussen haha, så skönt att det bara var något så litet som batteriet som behövde bytas!

För några minuter sen fick jag ett sms att jag har blivit bokad på ett jobbpass idag mellan 16-21.30, härligt! För er som inte vet så jobbar jag som vikarie på äldreboendet som jag jobbade på hela sommaren. Åker ju till Norge snart och därför är det svårt att hitta något annat jobb för att jobba en månad sen bara dra liksom haha. Är glad att jag kunde vara kvar som vikarie här så man har lite att göra i alla fall! Tar 2 minuter att gå till jobbet hemifrån så det är jätteskönt. 

​Hoppas ni får en fin torsdagskväll! Snart är det fredag, håll ut!

Gillar

Kommentarer

Julpynt

ÄNTLIGEN.

Nu har jag äntligen börjat julpynta och åååh vad mysigt det är! Tycker mitt rum blir mycket mysigare och vill bara vara här inne hela tiden nu. Hade kunnat börja julpynta för längesen men det är nog inte riktigt uppskattat av någon annan haha.

Förra året köpte jag och mamma en mini-gran och tillbehör till den, den var så himla fin förra året så självklart fick den komma upp i år också. Stjärnan och lille tomten som står där köpte jag på rusta i måndags.

Visst blev det fint? Skulle ni vilja se hela rummet när jag pyntat klart? Kommentera!

Gillar

Kommentarer

planering

Innehåller affiliate-länkar

​Klicka på länken ovan eller på almanackan för att komma till personligalmanacka.se där jag gjort min egen almanacka.

​Hej på er mina fina!

Sitter just nu såhär på kvällskvisten och planerar vad jag ska blogga om, inte det lättaste alltid. Har kommit på lite fler idéer efter jag tog bilden men behöver självklart ännu mer.  Jag skriver bara om sånt jag själv tycker om att läsa om, skulle aldrig skriva om något annat. Dock läser jag ju bara bloggar och tänker inte på vad jag tycker om att läsa, förstår ni?

​Kommentera gärna om ni har några tips eller vad ni vill läsa om i min blogg! 

Gillar

Kommentarer