LINN DÖSSING

Första discot

Min lilla kille, kan inte förstå att du redan börjat skolan❤️

Idag har min kusin varit på sitt första disco i skolan, där det självklart var halloween tema så då fick stylist-Linn agera, var så längesen jag sminkade någon överhuvudtaget så blev ju som det blev, men han var nöjd i alla fall. Han har precis kommit hem så nu ska vi spela en runda yatzy innan jag ska köra hemåt och bara mysa.

Gillar

Kommentarer

En finare dag

God (väldigt sen) kväll på er fina ni 💃🏼

Denna dagen har varit så himla fin. Började med att jag vaknade tidigt imorse och kände mig utvilad, bästa känslan. Vid lunch tog jag bussen in till stan för att möta mamma, syster & hennes sambo, vi åt lunch och gick runt lite i butiker och mös. När vi kom hem lagade vi tacos sen satte vi oss i jacuzzin i över en timme.

Efter jag kört Sofie & Marcus till tåget hämtade jag upp Moa som sover hos mig ikväll. En dag helt i min smak❤️

Gillar

Kommentarer

FLYTTA HEMIFRÅN

Hej på er fina, hoppas allt är fint med er.

Idag har varit en fin dag, vaknade völdigt sent men lyckades ändå få ut mycket av dagen. Började med att jag åt "frukost" sen begav sig jag och min storasyster till netto för att handla lite. Efter vi varit där körde hon mig till stationen så jag kunde ta tåget hem (som var en halvtimme sent så det tog över två timmar hem..). När jag kom hem hämtade Moa mig så körde vi hem och .... KOLLADE LÄGENHETER.

Jag har ju lagt Norge lite åt sidan eftersom jag inte vetat vad jag vill göra med livet, men nu är Moa väldigt på att dra till Norge och då finns det verkligen inga spärrar. Så vi har kollat lägenheter i några timmar nu ikväll, ska kolla lite jobb också innan jag ska sova tänkte jag. Blev så himla taggad på livet nu, hoppas verkligen detta går bra.

Gillar

Kommentarer