LINN DÖSSING

Bloggat från min mobil

Hej på er mina fina! Nu är det äntligen helg igen 😍 har en fullspäckad helg framför mig så det är mysigt!

Idag har jag och bästis varit i stan och växlat pengar inför Londonresan, sen var jag hos mina kusiner och sen hos pappa och farmor!

Imorgon blir det kalas för morfar sen bara fortsätta packa och på söndag åker vi ner till min syster eftersom vi flyger tidigt på måndag!

Gillar

Kommentarer

INSTAGRAM TAG

1. Vad heter du på Instagram? På instagram heter jag @linndossing, vilket ni också kan se i menydelen här på bloggen.

2. När skaffade du Instagram? Jag minns faktiskt inte, men har för mig 2011/2012, när det inte funnits så länge och man trodde det bara var en app att redigera bilder i haha..

3. Första uppladdade bilden? Eftersom jag bytt konto och raderat massa bilder får jag ju ta den som ligger först på mitt konto just nu!

4. Hur ofta lägger du upp bilder? Väldigt olika då beror på när jag har någon bild jag vill lägga upp haha, men minst 1 gång i veckan skulle jag väl gissa!

5. Bild som fått flest likes? En bild från min bal, den har fått 212 likes.

6. Varför skaffade du Instagram? Som jag skrev där uppe trodde jag ju det var en app man redigerade bilder i haha, men sen började ju alla använda det så då fortsatte jag!

7. Vilka typer av konton följer du? Framförallt folk jag känner såklart, men sen bloggare, folk jag tycker lägger upp fina bilder och sådär, väldigt blandat.

8. Är din Instagram öppen eller privat? Min instagram är öppen för alla!

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? Allt möjligt, lägger upp bilder JAG tycker är fina! Men selfie, bilder på vänner/familj och sådär, ni får in och kika!

10. Favoritbild? Måste säga bilderna från min bal och student, då det är det bästa som hänt mig i livet. Dom bilderna betyder så mycket för mig.

Gillar

Kommentarer

Vad är det för dag?

Igår kom jag hem vid 19.30 och däckade DIREKT. Vaknade vid 22 och sen vid 01 men somnade om båda gångerna, vaknade 8 imorse så sov 12 timmar vilket verkligen behövdes!! Fixade mig och sådär sen åkte jag till emporia och träffades Sarah. Shoppade lite tröst-saker till min syster för att hon ska må lite bättre i alla fall, och en hoodie till mig själv!

Imorgon ska jag hem igen för att packa innan det blir en helg fullspäckad med mysiga planer!

Gillar

Kommentarer