LINN DÖSSING

6 ÅR AV SAKNAD

1 oktober 2013, en av dom värsta dagarna i mitt liv. Jag kommer aldrig glömma det, när mamma väcker mig och säger ”godmorgon gumman, hur mår du?” Och pratar lite med mig innan hon säger ”Farfar somnade in inatt”. Aj, mitt hjärta.

Vi var väl medvetna om det, farfar var sjuk och han skulle inte klara sig länge, men att höra dom orden gjorde otroligt ont. Såhär efter sex år känns det fortfarande overkligt, känns som att han snart kommer tillbaka. Kan inte för allt i världen förstå att det är sex år sen, var har tiden försvunnit?

Jag har märkt av farfar väldigt mycket här hemma. Han är ofta och hälsar på och när han är det gör han det tydligt så vi ska förstå att det är just han. Jag tycker det är så fint och jag känner mig så trygg när jag inser att han är här och hälsar på. Älskade farfar, som vi saknar dig.

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag sitter här och gråter, gråter för din skull och för att du skriver så himla fint. Känner så igen mig i det du skriver, jag saknar min morfar så mycket fast han gick bort när jag 9 år. Skickar massa styrkekramar till dig vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh jag önskar att min farmor hälsade på oftare, känner igen mig så i vad du skriver, sånt här är så svårt att acceptera <3 Tusen kramar till dig!
nouw.com/celinelundqvists