LINN DÖSSING

5 THINGS

Finns det någon bättre powerlåt? SÅ grym artist och så extremt bra och viktig text! Har den på repeat hela tiden då jag blir så taggad av den, en vacker dag kommer kvinnor vara lika mycket värda som män, en dag.

Om 10 dagar börjar min nya kurs och jag är mer än redo. Har införskaffat kurslitteraturen, fått min grupp som jag ska göra grupparbete med och kollat upp lokalen vi ska ses i, är så taggad nu!

Skalet till vänster är på väg hem till mig och jag funderar också på att beställa det till höger också till min nya mobil! Tycker det är så galet snyggt.

Igår släppte Sami och Danny Saucedo en låt ihop. Jag älskar Sami's förra låt så visste att jag skulle tycka om denna lika mycket, precis min typ av låt! Vad tycker ni om den?

Min största förebild just nu är verkligen Maja Nilsson Lindelöf. Det är så mycket power i henne och hon visar verkligen både det positiva och negativa i livet. Mår hon dåligt så visar hon det och mår hon bra så visar hon det. Hon är verkligen en person som utnyttjar sina stora kanaler till att prata om så extremt viktiga saker, det är jag så glad över! Ni hittar hennes blogg HÄR.

  • Postad i: TIPS

Gillar

Kommentarer

linneaz
linneaz,
Åh Maja är en sån förebild för mig också🤩 hon är helt fantastisk!!!
nouw.com/linneaz
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Hon är så bra <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Älskar låten, men älskar skalet du beställt ännu mer!!!! Såååå grymt! Hade beställt om det fanns till min mobil ❤️❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Den är så bra, båda två är så bra! Jaaa är så nöjd. Har inte CaseApp till din mobil? Har designat det där <3
nouw.com/linndossing