LINN DÖSSING

5 THINGS

Jag hade ett samarbete med Libresse på instagram för ett tag sen och jag kom på att jag glömt tipsa er här också! Dom har kommit ut med en ny intimserie som enligt mig är otroligt bra! Det är två olika intimtvål sen har dom också kommit ut med intimsorvetter, det älskar jag! Så för er som vill använda detta tipsar jag verkligen om dessa, för känslig hy!

Mitt älskade halsband. Nu kan ni knappt ha missat mitt samarbete med Marc Mirren men jag är så stolt över detta halsbandet. Jag brukar alltid köpa smycken och ha dom på några dagar sen tröttna för jag tycker det är i vägen. Men detta kommer jag aldrig tröttna på för det är en så enkel kedja att jag knappt känner att jag har det om halsen, magiskt! Glöm nu inte bort min kod linndossing15 som ger er 15% rabatt på hela hemsidan. Dom har även 3 för 2 just nu som går att kombinera med min kod!

När Linnea var här senast så testade jag hennes nya jeans och linne och föll pladask. Så jag beställde hem både jeansen och linnet i svart, vitt och beiget. Äntligen har jag hittat ett par jeans som sitter som en smäck hela vägen. Jag gillar att dom är raka och rymliga i benen men sitter bra i midjan.

Jag har följt Lisa (le.pokes) på instagram väldigt länge och nästa gång jag är i Stockholm ska jag tatuera mig hos henne. Hon sålde lite prints så jag köpte hem ett, så jäkla fint och power. Ska köpa hem en ram från IKEA så jag kan sätta upp det på vägen, är så glad över det!

Nu har jag bott i lägenheten i snart exakt ett halvår och jag har aldrig trivts så bra någonstans. Jag ÄLSKAR min lägenhet över allt annat. Jag känner mig så otroligt hemma och har aldrig någonsin varit rädd även fast jag kan vara ganska mörkrädd, för här känner jag mig SÅ trygg.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilket samarbete gumman! Men inte bättre än sista punkten, här hemma känner jag mig så trygg. Du är helt magisk gumman, ser så mycket upp till dig ska du veta! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Åååh du är BÄST!!! Du gör mig alltid lika glad. Inspireras så av dig <3 Kram
nouw.com/linndossing
MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,