LINN DÖSSING

5 THINGS

Finaste @artibus la ut igår att hon var sugen på att göra ett nytt event till sommaren. Hon skrev till mig på morgonen och jag skrek rakt ut, om det är något som gav mig självkänsla, vänner för livet och ett fantastiskt minne så var det Emelies event. Så om ni vill läsa om hennes tankar och kanske svara på hennes frågor hon ställer i inlägget så klicka in hos henne! Emelies event är bland det bästa jag varit med om!

Igårkväll tog jag tag i livet och kollade på Therese Lindgrens dokumentär som funnits ute sen i Oktober, dock bara för premium så tog tag i det och skaffade det. Tycker denna dokumentären är så himla viktig, framförallt för att hon belyser panikångest på ett så vuxet och bra sätt. Hon berättar också vad hon önskade att hon hade gjort annorlunda och det tror jag är så viktigt för folk som är i det just nu!

Nu är Totte återlämnad och jag saknar honom så galet mycket här hemma. Nu senast jag hade honom så hade jag honom i tre veckor så jag hann verkligen vänja mig vid att han alltid gosade när jag kom hem. Nu är det ingen som väntar på mig här hemma haha.. Men ser ni hur gosig han är? Han älskar att gosa, sova och bara vara. Han ligger gärna under täcket och måste ligga kloss vid en så han nuddar en på något vis, det saknar jag mest av allt just nu. Min lilla älskling, kommer aldrig klara mig utan dig <3

Som ni vet så har jag ny telefon nu och har därför ingen användning av mina gamla skal. Jag har rensat här hemma och fortsätter göra det, därefter lägger jag upp annonser på Shpock för att någon annan ska få ta del av det istället! Om ni klickar HÄR kommer ni till min Shpock, så in och kika och se om något passar er!

Just nu är jag inne i en period där jag är käääär i sallad. Kan inte äta en måltid utan sallad och just nu är granatäpple och rödlök ett måste. En fun fact är att jag för bara någon månad sen inte klarade äta rödlök men nu älskar jag det, så galet gott! Tycker maten blir så mycket godare och fräschare med lite sallad! Just nu är favoriten pasta, pastasås och sallad, mmmm! Hade kunnat äta varje dag!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men HELL YES!!! Snälla ordna ett event i sommar igen! Den här gången ska jag kunna komma!! <33 Kram vännen min!
nouw.com/hilma
carroat
carroat,
Sallad är så gott och event är ju såå kul! 😍
nouw.com/carroat
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså finns det något godare än sallad? Det känns verkligen naket om man inte har sallad till maten enligt mig haha. Jag blev också så sjukt glad när man läste om eventet, håller alla tummar att det blir ett i sommar. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh så smart att sälja skal!!!❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men åh, jag ÄLSKAR sallad av olika dess slag!
nouw.com/lindaviktoriaaa
Lillymihlte
Lillymihlte,
Även jag skrek av lycka när finaste Emelie skrev till mig om att han skulle anordna ännu ett event! <3 Håller med dig om hon skapar minnen för livet! <3 Therese dokumentär är så otroligt viktig - Therese är så viktig!!! <3 All kärlek Linn!
nouw.com/lillymihlte
ArielC
ArielC,
Er helt obsessed med salat for tiden selv! Nam 😍
nouw.com/arielc
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men gulle Totte <33 Hoppas ni får gosa snart igen!
nouw.com/celinelundqvists
carroat
carroat,
Hoppas du får en härlig torsdag! 😍
nouw.com/carroat
carroat
carroat,
Tack söta du! 😍
nouw.com/carroat