LINN DÖSSING

5 THINGS

This gurl alltså!! Har läst hennes blogg i år och dar men det jag vill uppmärksamma är hennes fantastiska syn på träning. Jag är glad att jag följer en människa som Andrea, som tycker man ska träna för att det är kul och för att må bra, inget annat. Kan lova att Andrea är en stor del till att jag börjat träna igen, hon har fått mig att få en helt annan syn på det vilket gör att jag bara tycker det är SÅ kul nu, inte pest och pina som jag tyckte innan. Andrea sa "Jag tränar för mitt framtida jag, för att jag ska må bra när jag är 50 år" och wow vad det satte sig hos mig. Det är ju så sant, jag behöver inte träna för någon annans skull, endast för min egen. Så tack Andrea för att du får in massa bra tankar i all denna hets.

Min fantastiska lista!! Denna listan är verkligen SÅ blandad, med allt som släppts nyligen eller låtar jag fastnat för. Så fort jag får tid lyssnar jag på musik.

Älskade Tim <3 Tror inte någon har missat att en av Aviciis låtar släpptes här om dagen. Jag älskar den redan, som med alla andra låtar Tim gjort. Kan inte riktigt förstå att nu i veckan är det 1 år sen Tim lämnade jorden, så jäkla sorgligt.. Den 6 juni släpps hela albumet och alla pengar går till psykisk ohälsa, så fint.

Hur kan denna lilla krabaten göra mig så ofantligt glad?! Att få vara i hans närhet och bara gosa gör mig alltid lika lugn och glad, älskade Totte! Är så glad för dig <3

Hörni, denna veckan har jag varit vegetarian i 4 månader!! Tiden springer ju iväg. Jag har ätit vegetariskt sen den 21 december vilket blir 4 månader nu i veckan. Jag har hela tiden sagt att jag själv bestämmer, känner jag för att äta något icke-vegetarisk någon gång så gör jag det, men då kommer jag ju inte skriva ut att jag är vegetarian längre haha! Ni fattar grejen. Just nu finns det inte en tanke i mig som skulle vilja äta icke-vegetariskt igen, jag trivs med det som det är just nu och jag känner faktiskt att min kropp mår bättre. Om det beror på det eller inte vet jag ju inte, men bra mår jag just nu i alla fall.

Gillar

Kommentarer