LINN DÖSSING

3 SAKER

Godkväll! Ikväll tänkte jag bjuda på en lista som jag lånat av fina @isabylund , tyckte den var så rolig att läsa så tänkte att ni skulle få ta del av mina svar också!

Som gör mig glad:
1. Kapar Isa's svar rakt av här: Vårkänslorna. Herregud vad jag behöver det för måendet, det är galet stor skillnad.
2. Mitt jobb och mina kollegor. Vill aldrig igen ha ett jobb som jag har ångest över att gå till när jag väl testat på hur det är att ha ett underbart jobb och underbara kollegor, sån skillnad!
3. Youtube. Jag är så produktiv på dagarna så att lägga sig i soffan och bara slötitta youtube på kvällarna är helig tid för mig, helt underbart!

Jag ogillar:
1.
Kaffe. Jag testar och testar men håller ju på att spy varje gång, herregud vad vidrigt det är.
2.
Otrevliga människor. Galet trött på folk som inte kan va trevliga överlag. Typ i en butik, enligt mig så hälsar man och tackar kassören, tycker det är så ohyfsat att inte göra det. Och hur svårt är det att säga "Ha en fin dag!", så enkelt.
3.
Att tvättstugan är längst ner i huset och jag bor högst upp. Jag tycker inte det är så jobbigt eller tråkigt att tvätta men det är ju ett helt träningspass att springa upp och ner tusen gånger på en dag.

Jag vill ha:
1.
Vårkläder. Jag är ju fortfarande inne i ett mode där jag byter stil så håller på att byta ut min garderob så lite fräscha vårkläder hade inte varit fel att få in där.
2. Ny MacBook. Min blir nämligen 6 år i sommar och jag är så rädd att den kommer ge upp väldigt snart. Den har inte visat några tecken på att lägga av men av erfarenhet känns det inte som den kommer hålla många år till.
3. Lite högre plusgrader. Älskar vädret som det är just nu men några grader till hade jag inte klagat på. Solen gör som sagt sitt och det gör mig glad i hela själen.

Jag tänker på:
1. Alla som råkar illa ut i med Corona. Alla blir ju påverkade såklart men dom som blir riktigt illa däran.
2. Att jag vill att min syster med familj flyttar tillbaka till Kristianstad asap. Saknar att ha dom nära och kunna ses hela tiden.
3. Att jag mår så mycket bättre av att gå ut och gå skogspromenader för det ger mig så mycket. Måste påminna mig själv om detta eftersom jag lätt tappar det.

Som gör mig irriterad:

1. Att folk använder munskydd när dom inte är sjuka? Många verkar ju missat att det blir värre av att använda det om man inte är sjuk. Munskyddet täpper igen vilket gör att man får sår vilket gör att det samlas bakterier, alltså lättare att bli sjuk.
2. Folk som inte är källkritiska, usch. Det finns nog helt ärligt inget som gör mig mer irriterad.
3. Ännu en gång: folk. Folk som inte har någon koll men ändå ska uttala sig? Klart att man kan ha fel och blablabla men har du en stor profil är det fan dags att börja tänka på vad du lägger ut och förmedlar. Lär er för fan. Ugh.

Jag gillar att göra:

1. Käka brunch tillsammans med bra människor sen chilla med matkoma tillsammans. Det har jag för övrigt gjort idag så nu mår man toppen.
2. Skriksjunga till svinbra låtar hemma i lägenheten, magi.
3. Ha saker att se framemot. Det kan va världens minsta grej men bara att ha något längre fram lockar mig mycket.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Min mac är också nära döden nu haha! Behövde en ny typ igår!
nouw.com/celinelundqvists
artibus
artibus,
Vilken mysig lista!! Håller med om att skriksjunga är ju fan bäst. Lite dans och matlagning på det så är man hemma sen 😍❤️
nouw.com/artibus
carroat
carroat,
Härlig lista! Jag vill också ha vårkläder och ännu ner plusgrader men oj vad det underbart det är med dessa soliga dagar! 😍
nouw.com/carroat
Emmamehrali
Emmamehrali,
Så härlig lista!! Och JA jag vill också byta ut min garderob till vårkläer 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
isabylund
isabylund,
Men Linn!! Kändes som jag skrivit denna lista nästan?! Vad lika vi är! Förutom kaffe-punkten, den gjorde mig upprörd nästan, haha!
nouw.com/isabylund
happyM
happyM,
Åh alltså är det något som kan rädda dåliga dagar så är det ju verkligen vårkänslorna!! Äääälskar dem!! Kram finis ❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilken mysig lista, är det okej om jag lånar denna till en video? Hade varit så skoj att få göra den själv också! Håller verkligen med dig där, lite varmare hade då inte suttit fel. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
malinkirstine
malinkirstine,
Meeen fina du <3
nouw.com/malinkirstine
hilmak
hilmak,
Finis! 😍
nouw.com/hilmak
Emma Engström,
Helt seriöst håller jag med om alla 3 saker "Jag gillar att göra"!! Att ha saker att se fram emot är så peppande och roligt, och brunchen - när kör vi?! <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom