LINN DÖSSING

14 FRÅGOR OCH 14 SVAR

1. Har du något smeknamn?
Linnsan och Linkan är väl dom som funnits med hela livet. Nästan bara Thomas och Linnea som kallar mig Linkan, det är ett sarkastiskt smeknamn från vårt håll. Linnsan är lite mer gulligt enligt mig!

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Dubbelkolla saker. Det är kanske inte konstigt egentligen men samtidigt som jag fick min depression fick jag tvång, inte extremt mycket men tillräckligt för att det ska störa min vardag ibland. Ska alltid dubbelkolla saker som lås, så jag låst bilen. Alarm, kollar det flera gånger om så jag är helt säker på att jag vaknar i rätt tid dagen efter.

3. Andra måsten?
Att jag alltid måste sova med högsta volymen och ljudet igång på mobilen, är rädd att jag inte ska vakna av alarmet annars. Har stör ej på till 06.00 så störs inte av notiser på natten men när alarmet väl ringer får jag mig en smärre chock, så högt haha.

Prata med min syster varje dag. Alltså tror aldrig det gått en dag utan att vi pratat så nu har det blivit ett måste för mig. Måste få se eller höra henne minst en gång om dagen, så jag vet att hon mår bra.

4. Några lyxvanor?
Lyx och lyx men min jäkla pepsi max. Det blir ju en lyxvana eftersom jag lägger ganska mycket pengar på det. Jag passar på att köpa flak när dom är på extra pris, och köper då två eller tre stycken. Det blir ändå 200-300kr, inte så ofta och inte jättedyrt egentligen kanske men om man skulle räkna ihop alla pengar jag lagt på det, wow... Etta inte se den summan haha!

5. När ingen ser, vad gör du då?
Går naken. Alltså jag går naken vid varje tillfälle jag får. Egentligen hatar jag kläder så om jag är ensam eller är med någon jag är trygg med har jag gärna bara en stor tröja eller inga kläder alls på mig. Tur som fasen att jag flyttar in i en vindsvåning sen så grannarna inte ser in haha!

6. Vad stör du dig på hos andra?
Folk som endast är negativa. Jag är också väldigt negativ fast på ett sarkastiskt vis, och väljer människor som jag skämtar negativt med liksom. Annars är jag en otroligt positiv människa. Men jag stör mig på folk som inte kan se livet från en positiva sida någon, så bara måste klaga på allt dom får tillfälle på att klaga på. Det är inte nice någonstans enligt mig.

7. Vad är din sämsta sida?

Mitt dåliga tålamod haha. Det är så kort och jag kan bli irriterad pang boms, framförallt när det är med människor jag är trygg med. Bara att fråga mamma och syster haha.. Här om dagen sa jag till mamma att jag inte tänkte sova natten innan vi flög för jag bara skulle fått någon timmes sömn, då svarade mamma "Jo Linn lite måste du sova, annars blir du på så dåligt humör" och det hör verkligen ihop med mitt tålamod haha.

8. Vilken sida av sängen sover du på?
Alltid höger. Jag har en 160 säng för mig själv men jag ligger på ca 90 av dom centimeterna haha. När jag byter sängkläder brukar jag alltid byta sida på madrassen för det är så stor skillnad på höger och vänster haha!

9. Vad gillar du för filmer?
Nästan ingenting, tråkig som jag är. Gamla klassiker, chick flick och dokumentärfilmer är väl min grej om det är något jag skulle få för mig att titta på. Jag är en seriemänniska ut i fingerspetsarna och kollar hellre serie 10/10 gånger!

10. Gråter du ofta?
Oklart. Förr grät jag hela tiden men nu minns jag faktiskt inte senast jag grät, säkert när jag var arg eller kollade på en sorglig serie. Men senast jag grät för att jag var ledsen minns jag verkligen inte, det måste ändå vara bra betyg? Jag är dock en människa som har väldigt nära till gråt och tycker det är mycket viktigt att gråta och få ut sina känslor, så det gör jag mer än gärna!

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
Den klassiska "tro på dig själv, du klarar mer än du tror", samtidigt som jag är expert på att trycka ner mig själv haha. Det har blivit bättre men jag tror absolut inte lika mycket på mig själv som jag tror på andra. Är liksom helt säker på att mina nära och kära klarar av saker, tvivlar inte en sekund. Men när det kommer till mig själv tvivlar jag desto mer tyvärr. Det är något som ska jobbas upp!

12. Vad sjunger du när du står i duschen?
Alltså jag sjunger aldrig i duschen längre? Gjorde alltid det när jag var yngre men nu för tiden har jag duschen som en tankestation så där vill jag helst bara vara tyst och tänka igenom mina tusen tankar. Tror dock det kommer ändras när jag flyttar hemifrån för då kommer jag ha musik igång när jag duschar = kommer sjunga med!

13. Vad önskar du dig mest just nu?
Att vi ska ha en fantastisk vecka här i Turkiet och att ingen blir sjuk. Önskar självklart också att tiden kunde gå liiiite fortare när jag väl är hemma så jag kan få flytta in och inreda min lägenhet hehe.. Men det tar vi sen, först ska jag njuta av denna veckan!

14. Vilken maträtt är din favorit?
Tacos. Man kan variera det så himla mycket och det är alltid lika gott. Kan knappt tro att det kommer en dag där jag inte svarar tacos på denna frågan, men den tiden den sorgen haha!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Det er så fascinerende å lese andres slike type innlegg! 😂 Jeg går aldri naken, med mindre jeg absolutt må, kunne ikke hatet det mere hahhaha 😂
nouw.com/arielc
Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Så mysig lista❤️
nouw.com/beatrixerixon
evelinarou
evelinarou,
Vad roligt att läsa dina svar 😃 <3
nouw.com/evelinarou
Sara,
Kul att läsa! Jag sover också alltid på höger sida av sängen haha 😃
www.aamaziing.se
Denisealice
Denisealice,
Vilken härlig lista! Hoppas du får en härlig vecka i Turkiet<3
nouw.com/denisealice
Emmamehrali
Emmamehrali,
Älskarrrr dessa inlägg, SÅ fin du är vännen <3
nouw.com/emmamehrali
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åhh men du snälla du kom hem till mig och drick upp min pepsiflaska. Pappa köpte hem men jag dricker det inte så den kommer kastas haha <3
nouw.com/corneliakarlsson
Jasmine,
Kul att få ta del av din lista!
Hoppas att ni får en fortsatt fin vistelse i Turkiet.
Kram
rosanatt.blogg.se
shazi
shazi,
så fin du är!!
nouw.com/shazi
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Här har du en till med dåligt tålamod. Hatar också negativa människor, framförallt dom som verkligen låter bittra. Hur orkar man?
Ha det så skönt i Turkiet!
nouw.com/jossustravelpics