LINN DÖSSING

10 SAKER OM MIG

1. Första gången jag fick en panikångestattack var jag 14 år och fattade ingenting. Som tur var har jag en mamma som förstod direkt och därmed kunde lugna mig.

2. Jag är extremt envis. Har varit det sen jag föddes ungefär haha, har videos från när jag var liten där jag är SÅ bestämd och envis!

3. Jag tror absolut på spöken/andar. Sen farfar gick bort har han varit och hälsat på hos oss många gånger, tycker det är så galet häftigt.

4. När jag bodde i Norge jobbade jag som vikarie på förskola och tyckte det var så roligt, vilket jag aldrig trodde?! Skulle lätt kunna tänka mig jobba som det hemma i Sverige också.

5. Jag känner verkligen ingen stress över att flytta hemifrån. Bodde ju hemifrån ett halvår men när jag flyttade hem från Norge flyttade jag hem till mamma igen. Jag har det så bra hemma så jag kommer flytta när jag känner att jag har ekonomi till det och är redo. Såklart att jag vissa dagar bara vill ha mitt eget och flytta direkt, men känner ingen stress längre vilket jag absolut gjorde när jag var yngre.

6. Jag har storlek 41 i skor och hatar det. Tycker alla skor ser så klumpiga ut på mig och ibland har vissa bara upp till storlek 40. T.ex så släppte lager157 nya skor i fredags, hade längtat för jag hade spanat in ett par skitsnygga som jag skulle köpa så fort de släpptes. Till min besvikelse fanns det såklart bara upp till 40 i de skorna, blev så ledsen haha..

7. Jag har aldrig sett en hel Harry Potter-film. Min kompis försökte få mig att kolla men jag somnade 15 minuter in, tror verkligen inte det är något för mig. Har liksom inte sett någon Star Wars-film heller.

8. Jag hatar att kolla på skräckfilm, vissa är jätteläskiga men oftast är det för att jag tycker de är tråkiga. Tycker dock inte om film så mycket överhuvudtaget, föredrar garanterat serie! Gärna en jag redan sett haha!

9. Jag är bäst på att försova mig och avskyr det. Det är så hemskt och pinsamt att komma försent och säga "oj jag försov mig", så brukade alltid dra till med att bussen var sen eller inställd när jag gick i skolan haha.. Dock har jag blivit bättre på att vakna på senare dar men det är fortfarande inte bra, får sätta alarm långt innan jag ska iväg haha.

10. Jag har haft en smileypiercing, gjorde den 2015 och hade den i ungefär 9 månader innan jag fick ta bort den igen för den förstörde mina tänder. Skulle lyssnat på mamma och aldrig gjort den haha, har ett märke på en av mina framtänder som alltid kommer vara där I guess..

  • Postad i: LISTOR

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Roligt att läsa:) Jag älskar skräckfilmer och serier,haha Hrry Potter har aldrig varit nåt för mig heller. Jobbigt det som hände när du var 14, tur med mamma som förstår,kramar <33
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Så kul att höra! Haha så kan det ju va! Är så glad över mamma. Kramar ❤️
nouw.com/linndossing
emmawanni
emmawanni,
Roligt lista att läsa 😊 Själv älskar jag skräckfilmer, Harry Potter och Star Wars 😃 Tråkigt att du fick panikångest så ungt 😟
nouw.com/emmawanni
linndossing
linndossing,
Så kul att höra! Haha, smaken är som baken! Ja det är hemskt.. kram
nouw.com/linndossing