LINN DÖSSING

10 SAKER OM MIG 

Jag har blivit taggad av @artibus @linneahedberg och @aliceemericsson att göra ett inlägg med 10 saker om mig. Ser att många gjort dessa inlägg och älskar att läsa sånt! Att lära känna personen bakom bloggen är så himla roligt, så nu ska ni få lära känna mig lite bättre! Även @isabylund taggade mig under tiden jag höll på med detta inlägg så nu är det verkligen dags att skriva ihop det haha!

🖤 Jag vill inte ha barn. Det brukar komma som en chock för folk när jag säger det eftersom jag är SÅ bebiskär, men jag har inte mycket kärlek för barn faktiskt. Får alltid höra "du kommer vilja ha barn när du blir stor" men vill fortfarande inte det. Vem vet, när jag träffar någon som jag älskar kanske jag vill skaffa barn med honom men jag är inte så säker på det faktiskt. Och gud vad tabu det är.

🖤 Jag är besatt av tatueringar. Jag tycker det är så himla fint och vill bara fortsätta och fortsätta. Många av dom har inte ens en betydelse utan dom är bara jäkligt snygga. Vi får väl se om det blir något stopp någon gång men jag har svårt att tro det haha.

🖤 Jag är pedantisk. Det har verkligen kommit på senare år, ungefär när jag flyttade hemifrån. Jag städar ofta och är en person som verkligen inte kan "städa lite lätt" utan jag går all in. Dammar, torkar av alla ytor, dammsuger, städar toan och torkar golven varje gång jag städar. Finns liksom inget "plocka undan lite" för mig även om jag önskade det väldigt mycket. Framförallt när man har katt är det svårt att vara pedant.

🖤 Jag hatar vin. Önskar SÅ att jag tyckte om det för det verkar så mysigt att ta ett glas vin med en vän på en uteservering. Dock tycker jag ju om bubbel nu i alla fall så nu kan jag ta ett glas cava istället men annars blir det cider för min del. Har verkligen försökt många gånger att lära mig dricka vin, både rosé, vitt och rött men ingenting funkar.

🖤 Jag älskar mitt hem. Jag trivs så bra i min lägenhet att det nästan är oförskämt. Förra veckan och veckan innan dess var jag nästan bara hemma. Jag gjorde dom ärenden jag behövde men annars låg jag i soffan/sängen och kollade på serie. Jag har liksom allt jag behöver här och jag älskar det så himla mycket. Så glad att jag köpte denna lägenheten och att det blev så bra som det blev.

🖤 Jag rökte när jag var yngre. Jag sa att jag feströkte och det stämde ju eftersom jag aldrig skulle ta en cigg nykter men jag festade också varje helg, ibland även någon gång i veckan (detta var när jag gick i gymnasiet) så det blev ju en del. Rökte ju typ ett paket varje gång jag festade också. Otroligt dumt när man redan har svårt att andas och även grov astma. Tur jag tog förnuftet till fånga och slutade!

🖤 Jag är konflikträdd. Hatar konfliker och att bråka med folk. Dock har jag inga problem med att säga min åsikt och ha diskussioner med folk, men jag hatar bråk och skitsnack. Alltid haft svårt för det och framförallt alla år i skolan. Skitsnack och bråk hit och dit, så himla onödigt och det tar så mycket energi.

🖤 Jag spelade bowling som liten. Alla andra spelade typ fotboll men nej jag och Sofie gick på bowling hahaha. Jag älskade att bowla och det fanns något som hette bowlingskola så vi testade det. Jävligt roligt och lärorikt faktiskt! Vi lärde oss grunderna, hur man skulle stå, hur man skulle gå, hur man skulle kasta osv. Minns inte mycket av det nu men minns att jag var stolt över att jag kunde ta bort staketet när jag var ung.

🖤 Jag har även dansat som liten. Jag har testat på många sporter men den jag fastnade för och höll på med längst var dans. Det vi mest dansade var showdans och det var så jäkla roligt. Önskar att jag gick kvar där och inte slutade när jag blev tonåring! Man blev så himla rörlig och vig också, saknar det så himla mycket.

🖤 Jag är galet envis. Är född i oxens stjärntecken så bara det säger ganska mycket. Men hitta en envisare person än mig haha. Jag ger mig aldrig och jag har alltid rätt. Skämt och sido men fasen vad envis jag är, och jag är mycket väl medveten om det själv också hahaha.

Gillar

Kommentarer

isvarmt
isvarmt,
Jag har på g att göra en sån här lista jag med 🥰
nouw.com/isvarmt
saranilsander
saranilsander,

Åh så roligt att få läsa och lära känna dig mer!🥰

nouw.com/saranilsander
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh vilket roligt inlägg och att få lära känna dig mer <3

nouw.com/louiseedling
johnssons
johnssons,

Kul att få veta mer om dig<3

nouw.com/johnssons
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Så himla skoj att du också svarar på denna lista finaste du! Så kul att få lära känna dig lite bättre! Jag förstår inte varför vissa inte kan acceptera att alla inte vill ha barn. Det är ju upp till var och en tycker jag! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,

Haha älskar det här!! Ska dock lära dig att tycka om vin, det är ett måste för att hantera livet typ. Även om bubbel är ok det med 😉

nouw.com/isabylund
carroat
carroat,

Vad kul att läsa. Jag gillar inte heller vin, dricker bara bubbel. Och jag är också sjukt envis (också oxe) 😅🥰

nouw.com/carroat
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, jag är också oxe, haha! Om du kommer till Norrköping någon dag tycker jag vi sätter lite fart i dansbenen igen. 😉 Min kusin körde också bowling när han var yngre, haha, väldigt roligt, men som du säger lite "udda", haha! Många kramar! <3

nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,

Men åh så himla kul att du gjort det här, vart så taggad när jag såg det hihi ❤️ Omg jag saknar också dans, dansade när jag var yngre och alltså det fanns ju sååååå jäkla många fördelar med det!!!! Bästa träningen ❤️ PUSS

nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,

Jag spelade också bowling som liten! 😍

nouw.com/emmamehrali