LINN DÖSSING

10 FRÅGOR FRÅN SYSTER

Såg på @Tessjohans blogg att hon hade fått 10 frågor från sin lillebror så jag snodde hennes idé och frågade min syster om frågor. Här nedanför kan ni läsa mina svar på hennes fina frågor. Ha en fin lördagskväll vänner. Pussar

Vilket är ditt absoluta favoritställe?
Ölands camping kommer alltid ligga varmt om hjärtat. Hela min uppväxt var vi i gammelfarmor och farfars husvagn varje sommarlov och jag älskar det. Vi hoppade studsmatta, badade i havet, cyklade campingcyklar och åkte alltid in till Borgholm en dag. Ett fint minne och en plats jag alltid kommer älska.

Vad är kärlek för dig?
När man älskar alltid med en person, brister och inte brister. När man förstår varandra, och skulle man inte förstå så försöker man förstå. När man bara finns där, man behöver inte säga något utan man bara ligger och kramas. När man ger personen alltid och lite till, och får lika mycket tillbaka. När personen känns som en trygghet, det kallar jag kärlek.

Om du fick göra om något i ditt liv, vad skulle det vara?
Inte hata mig själv lika mycket som jag gjort hela min uppväxt. Skitit i vad alla andra säger och tagit på mig det jag tycker är snyggt, oavsett vad andra tycker. Och inte lyssnat så jävla mycket på andra, det förstör mer än det ger i många fall.

Vad är det bästa med ditt liv?
Att jag gör vad jag vill och inte bryr mig om vad andra säger. Att jag har en familj som bryr sig och stöttar mig i vad jag än vill. Att jag just nu är på helt rätt plats och älskar allt med livet, hur fantastiskt är det?

Var vill du vara om 10 år om du får drömma fritt?
Jobba som undersköterska men läsa en kriminologikurs på universitet pga mitt största intresse i livet. I ett hus med en man jag älskar i väntan på vårt första eller andra barn, om jag kan få barn vill säga. Men om jag får drömma fritt önskar jag att jag kan få två barn. Självklart hoppas jag att både jag och alla i min närhet får vara friska och må bra.

Vilka är dina stora drömmar & mål i livet?
Att få se insidan av ett brott. Förstår ni? Jag vill inte bli polis men jag vill vara med och utreda ett brott någon gång i livet. En dröm är också att bo utomlands i några månader, har ju gjort det i Norge men kanske lite längre bort. New York är jag sugen på.

Vad tycker du är viktigt i en vänskapsrelation?
Att båda bryr sig lika mycket och att båda hör av sig. Att man tar och ger lika mycket, inte bara den ena. Att man kan ligga bredvid varandra i flera timmar i tystnad och det är inget konstigt. Och samma på mitt svar inom kärlek, att man inte behöver säga något utan man bara ligger och kramas, utan några konstigheter.

Vad i samhället skulle du vilja förändra?
Att alla rasister, homofober, icke-feminister, abortmotståndare och såna idioter inte fanns. Att brottsstraffen stärktes. Att man fick mer hjälp med sin psykiska ohälsa, så att så många människor slapp välja att avsluta sitt liv. Men störst av allt att man inte ser skillnad på människor och människor, vilket tar oss tillbaka till första meningen.

Vad tror du hade varit ditt beroende om inte pepsi max fanns?
Jävligt tråkigt att säga Cola Zero hahaha men tror det hade varit det. Det hade garanterat varit någon annan läsk utan socker, älskar ju det med hela livet.

Vad är det värsta du vet?
Blir ganska liknande svar som på ovanstående. Men folk som ser skillnad på människor och människor (rasister, homofober osv), jag är så jävla trött på det. Är också jävligt trött på folk som inte är feminister, HUR? Vet inte hur många gånger jag hört "Jag är feminist, men inte sån extrem", men snälla. Antingen är du feminist eller inte. Tycker du att män och kvinnor ska ha samma skyldigheter och rättigheter är du feminist, punkt slut. Hatar också abortmotståndare, det är varje individs val vad man vill göra och inte. Ingen annans.

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Vilken rolig idé på inlägg 😊
emelienilsen.vimedbarn.se
linndossing
linndossing,
Ja verkligen!!
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
For et fint innlegg! Definitivt ikke en idè som alle andre har brukt! 😍
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Verkligen inte! En så rolig och ny idé!
nouw.com/linndossing
saganilssons
saganilssons,
Linn!!! HUR fin är du inte?!<3 Och jag älskar alla dina svar, grym är du! Stor kram vännen<33
nouw.com/saganilssons
linndossing
linndossing,
Älskade Saga! Du skriver alltid lika fina saker till mig, blir helt mållös <3 Du är BÄST. Tusen pussar och kramar!
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Gud vilken otroligt rolig ide, älskart! Verkligen så intressanta svar och jag håller verklien med om det där ang vänskapsrelation. Det är verkligen a och o att ge och ta! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Ja idén är så himla fin, är glad att jag fick låna den! Ja det är verkligen så himla viktigt, fungerar inte annars enligt mig ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
juliamalmgren
juliamalmgren,
fina du! Vilka roliga frågor!! ❤️ Kramar
nouw.com/juliamalmgren
linndossing
linndossing,
Tack snälla! ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Men guuud vad roliga frågor hjärtat! Vilken sjukt rolig idé 😃 Och du, jag beundrar du så jädrans mycket ska du veta! Det är så häftigt att du känner att du nu mera lättare kan gå din egen väg och bara skita i vad andra säger och gör. Dit vill jag också komma! KRAM mitt hjärta <3
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Ja! Är så himla tacksam att jag fick låna idén <3 Men finaste du!!! Så himla glad jag blev av din kommentar, wow! Du kommer komma dit en dag, det kan jag LOVA! Verkligen <3 Kram älskling!
nouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Du är grym och så vacker <3
nouw.com/mollysvedin
linndossing
linndossing,
Älskade Molly! Tusen tack <3
nouw.com/linndossing
Joanna,
Roliga frågor🙂 kul att läsa.
steffanssonsaventyr.blogg.se
linndossing
linndossing,
Tack fina du!
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Så FINT <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Mallan <3 Tack! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! Vilken fin idé och vilket underbart inlägg!! Stooor kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Ja verkligen! Älskar idén <3 Tusen tack vännen!! Massa kramar!
nouw.com/linndossing