LINN DÖSSING

10 FRÅGOR FRÅN...

För ungefär en månad sen la jag upp ett inlägg där jag svarade på 10 frågor från min syster. Tänkte köra på samma nu fast svara på 10 frågor från älskade @Emmaengstrom istället!

10 FRÅGOR FRÅN EMMA 

1. Hur uppvaktar man dig?
Det är ju otroligt enkelt! Så enkelt som att skicka ett fint meddelande, berätta att man tycker om mig, ja en enkel gest liksom! Blir ju självklart glad av presenter och överraskningar också men det ligger mycket fint i det enkla också. Uppskattar det mesta.

2. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Plugga till obduktionsläkare. Dels har jag inte betygen för att komma in på läkarlinjen + att jag inte är i ett stadie i livet just nu där jag känner för att studera i nästan 10 år för att arbeta med det. Då nöjer jag mig med att studera i 1,5 år för att arbeta med något jag också älskar!

3. Vem har påverkat dig mest?
Mamma. Hon är min stora förebild i livet och jag har lärt mig otroligt mycket utav henne. Har också henne att tacka över att jag accepterar människor precis hur dom är, oavsett vad! Det har hon alltid varit väldigt noga med och det är jag tacksam över.

4. Om du inte skulle ha din telefon en vecka, vad skulle du sakna mest?
Att prata med alla vänner jag har som bor utspritt överallt. Det är inte många vänner jag bara kan gå till utan att boka något, och för att boka något behöver jag min telefon haha. Så absolut mina fina vänner.

5. Vilken superkraft skulle du vilja ha och varför?
Höll på att skriva tankeläsare för det var det första jag fick upp i huvudet, men nej det vill jag verkligen inte haha. Jag skulle vilja kunna styra över min sömn och min ångest. Kunna bestämma när jag ska sova och kunna få ångesten att försvinna så fort den kryper sig på!

6. Vilket är det bästa rådet du någonsin fått?
Har suttit och klurat på denna länge, har nog inte fått något speciellt råd som jag minns sådär ordagrant. Men något mamma alltid har sagt och försökt lära mig är att jag ska skita i vad alla andra tycker och gå min egen väg, och nu efter 21 år vill jag säga att jag gör det! Så det rådet har jag verkligen följt.

7. Har du gjort något pinsamt någon gång som du kan skratta åt idag?
Faktiskt inte? Antingen tycker jag inte att det finns så mycket pinsamt eller så har jag förträngt det så fort det hände haha? Önskar dock att det fanns något, kan vara roligt att ha något sånt minne man verkligen kan asgarva till i efterhand.

8. Vilka tre styrkor värderar du mest hos dig själv?
Omtänksamhet - Jag bryr mig alltid extremt mycket om alla människor jag har runt omkring mig.
"I don't give a fuck" - Att jag inte längre bryr mig om vad andra tycker om mig och min kropp, och att jag lägger ut exakt vilka bilder jag vill. Min kropp och mitt val.
Ja-sägare - Jag har inte alltid varit det, men på senare år har jag verkligen insett hur kul livet blir om man tackar ja till mer, och hur mycket man får uppleva! Självklart ska man säga nej när man inte vill och inte kan, men det kan bli så bekvämt att tacka nej. Så därför utmanar jag mig själv och tackar ja till det mesta, när jag kan och tiden finns.

9. Har du någonsin googlat dig själv?
Haha ja självklart! När jag hette Linn Månsson hittade jag inte så mycket eftersom det finns ganska många som heter det, men nu när jag är ensam om att heta Linn Dössing finns det betydligt mer. Snacka om att man tänker efter innan man lägger ut något, det finns ju kvar för alltid!

10. Hur varvar du ner efter en stressig dag?
Andas, lägger mig i sängen och kollar på YouTube. Blir alltid lugn av att kolla på något på datorn/tvn, eftersom tankarna är på det och inte på massa annat. Det viktiga är att andas och tänka på att det blir bättre snart, stress hjälper inte stress.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Men vilket fantastisk inlägg hjärtat, älskar att du har " I don't give a fuck" som en punkt, det är verkligen någonting som jag ser upp till dig med! Snaaart får vi kramas! <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Älskade Emelie! Du är så himla fin, denna kommentaren tar jag med mig i tankarna <3 Äntligen, imorgon! Kram <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men galet vilket härligt inlägg!! Jag älskar! Och du, du är verkligen så vacker inside and out! <3 KÄRLEK
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Åh så kul att höra, blir så glad! Du, detsamma Elin! Kärlek tillbaka <3
nouw.com/linndossing
Ida,
Åhh så underbart inlägg! Så roliga frågor! I don't give a fuck är bästa stykan ju, så grym du är! 😃
idanilssonphoto.se
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Ja men faktiskt, tack snälla! Glad du gör mig <3
nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
åh vad jag ÄLSKAR svaret på dina starkaste sidor <3
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Tusen tack Isa! Blir så glad <3
nouw.com/linndossing
fridachristinas
fridachristinas,
Vilka helt fantastiska bästa egenskaper, de ska du verkligen vara stolt över!! Kram <3
nouw.com/fridachristinas
linndossing
linndossing,
Men tack!!! Blir så rörd <3 Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
BÄST, BÄST, BÄST!! Tycker det är så fint allt du skriver om din mamma och vad hon påverkat dig så bra <3 Dina starka sidor är grymma vännen och jag inspireras något otroligt av dig ska du veta. Min egna lilla stjärna <3 KRAMISAR!!
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Men älskade hjärtat! Tack för frågorna, det var fint att få reflektera över dom <3 Inspireras så av dig också, glad att jag har dig! Mitt hjärta <3 Kram
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
DU! är så himla BRA. Tack för härligt,roligt,klokt inlägg och vad hade man varit utan sin mamma<3 så fint,kram kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Tillbaka till dig Julia! Du är grym <3 Ja inte mycket alls, så glad att jag har henne! Kram <3
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Alltså bilden på er två är ju så underbar, den har en sån styrka på ett sätt som inte går att förklara och dina ord till henne wow. Du är helt fantastisk! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åh så glad jag blir! Både bilden och mamma ligger mig varmt om hjärtat <3 Tusen tack Sofia! Kramar <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhh så himla kul lista ❤️ Blev helt varm av att läsa hur mycket din mamma betyder för dig, ni är fantastiska ❤️ Åh vad jag önskar att jag hade förträngt allt pinsamt jag lyckats med hahaha ❤️ Kram
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Kul att höra! Men åh så fint, att jag kan förmedla vidare min värme! <3 Hahha ja jag satt så länge med den men kom inte på något konstigt nog?! Kram <3
nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Men JA vad kul att läsa <3 Vill gärna sno listan hehe. Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Åh så kul att höra!!! Det får du gärna! Tror bara @Emmaengstrom blir glad för dina svar med vännen!! Kram <3
nouw.com/linndossing